Pàgines







"Tenim a penes el que tenim i prou: l'espai d'història concreta que ens pertoca, i un minúscul territori per viure-la. Posem-nos dempeus altra vegada i que se senti la veu de tots solemnement i clara. Cridem qui som i que tothom ho escolti. I, en acabat, que cadascú es vesteixi com bonament li plagui, i via fora! que tot està per fer i tot és possible."



Miquel Martí i Pol







dijous, 14 d’abril del 2011

Mirem al futur. Anem endavant.


Avui, 14 d'abril de 2011 ha estat un gran dia per Ciu, per Molins de Rei, per tots nosaltres que amb tot el nostre orgull i humilitat formem part d'un projecte d'il.lusió, d'entusiasme, i de compromís pel canvi i el futur de la nostra Vila.

En l'acte de presentació de la llista que encapçala en Joan Ramon Casals, com a candidat a l'alcaldia de Molins de Rei 2011, hem pogut ser tots testimonis d'un sentiment, d'un somni, d'una ambició, que no és cap altre que fer de Molins de Rei la pubilla del Baix Llobregat, la referència de la comarca, però sobretot, el poble de tots els molinencs i molinenques, el poble de totes les entitats, de les associacions, de les empreses, de la seva gent, el poble liderat per un ajuntament al costat de tota la seva gent i molt més proper.

Molins de Rei ha de tornar a ser la vila capdavantera en tots els aspectes, però sobretot, capdavantera en transparència i millor gestió i administració pública.  Un ajuntament capaç d'oferir solucions a tots els problemes, però sobretot capaç de donar respostes a la gent de tot el que afecta a la vila.

Molins de Rei té un enorme potencial que ha d'aprofitar, per no quedar més enrera del que ja ha quedat respecte la resta de les altres poblacions del Baix Llobregat, perquè quedar-se enrera implica meny benestar pels seus habitants i, per tant, una vila que no crea riquesa, que no crea futur, que no va endavant.

Per això, amb Convergència de Molins de Rei, i amb en Joan Ramon Casals al capdavant, podem i volem fer possible aquest canvi que cal posar a la pràctica, que cal fer realitat per a que, com molt bé diu el nostre eslògan, poguem mirar al futur i anar endavant, a on ens correspòn, per tornar a posar Molins al lloc que mereix i li correspòn, però sobretot, perquè la seva gent ha de percebre una millora del seu benestar, en una millora de tots els serveis de la vila amb els impostos que paguen. Aquesta és de fet l'essència de la gestió pública en tots els seus àmbits, i nosaltres volem que sigui així. Perquè és així com es contribueix a una bona gestió de l'ajuntament, més eficient, més coherent, i més responsable amb els tots els seus recursos i disponibles. En definitiva, a gestionar millor amb menys, i d'una manera més transparent.

La llista presentada avui per Convergència i Unió de Molins de Rei, posa de manifest una representació àmplia del poble, tan per l'edat dels seus integrants, com per la variada preparació i característiques de cadascun d'ells, però sobretot, una llista que posa de manifest la qualitat de l'equip humà que aglutina un seguit de valors i creences que enforteix aquesta energia i il.lusió contagiosa per treballar, treballar i treballar per Molins de Rei.

Formar part d'aquest projecte és realment un sentiment, una passió i fe per fer les coses ben fetes, per recuperar el rigor, la serietat, la coherència, la responsabilitat, el sentit de pais... una sèrie de valors que volem  recuperar i defensar fermament, perquè són els valors que ens porten a obtenir els millors resultats i, en qualsevol cas a allargar encara més la nostra mirada en l'horitzó, en aquesta mirada cap al futur, cap endavant.

És per mi un honor formar part d'aquest projecte, d'aquesta llista, d'aquest equip tan gran en valors i idees, d'aquesta il.lusió que comença per tal d'arribar, escoltar i parlar amb tothom, per tal de transmetre aquest compromís, aquesta responsabilitat amb tots els molinencs i molinenques, i aquestes ganes inmenses de que guanyi la vila.

I és que si guanya ciu, si guanya en Joan Ramon Casals, guanyarà Molins de Rei, guanyarà la seva gent.

Mirem al futur. Anem endavant.